Contact Form

 

Politik Office

Politik Office


Politik pejabat mmg celaka. Aku tak pandai cakap macam orang ada diploma dengan degree ni. Patut diorang yg bijak tak sesuai kerja makan gaji sikit-sikit mcm aku ni.

Tapi kalau dah ikut aku buat kerja, pergi mampus la kau anak sultan ke, anak firaun ke tak dapat kau nak relax-relax dik oi.

Dia ibarat macam orang yang potong barisan dekat tol sama macam orang yang gunakan kabel untuk dapat kerja. sangat menyedihkan dan tak ada usaha. Kemudian hanya cari kesalahan dan downgrade people. Padahal dia tak ada kerja pun.

Yang peliknya kita buat kerja tapi orang ni sentiasa dengki dgn kita. So, buat ja apa pun, as long as tak buat jahat kat orang. Let them play God, as long as you know yours.


Location:

Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

view large map

Total comment

Author

Zaimie Zainal

0   comments

Cancel Reply